Bidrag för laddstolpe Stockholm

När det kommer till att investera i laddstolpe i Stockholm så får du som privatkund möjligheten att kamma hem ett bidrag från den svenska staten. Det bidraget ger dig möjlighet att investera i din egen laddstolpe och på så sätt investera i miljön i Stockholm. Hade det inte varit för det bidraget hade det inte varit så många som hade installerat elbilsladdning i sin bostad. Speciellt inte när kostnaden för att installera en laddstolpe i Stockholm generellt sett är så otroligt hög. Denna firma har dock valt att gå emot strömmen genom att erbjuda marknadens billigaste laddstationer. Deras laddningsstationer är även ökända för att vara kvalitativa vilket inte är så vanligt bland produkter som är billiga i andra branscher.

Vilka andra fördelar har stolparna?

Om du installerar i en laddstolpe i Stockholm så ökar även värdet på bostaden vilket på sätt och vis även är ett bidrag i sig till dig själv. Det är av den anledningen som de flesta villaägare och lägenhetsägare vill investera i en laddstolpe innan de säljer en bostad. Det finns med andra ord många fördelar för att investera i en elbilsladdare om du äger en bostad i huvudstaden. I huvudstaden blir det extra tydligt i och med att bostadspriserna är så otroligt höga i branschen. I mindre städer är inte behovet lika stort av att investera i en laddstolpe. Stockholm är ju även stad med stort tryck på just elbilar och det leder ju även till ett stort tryck på företagen att installera laddstolpe.

Kostnaden för laddstolpe i Stockholm

Priset för att installera laddstolpe i Stockholm skiljer sig något enormt från modell till modell i och med att vissa modeller har dyrare tillägg. En del av dessa tillägg är till exempel att en laddstolpen kan ladda flertalet bilar samtidigt. En annan är att den kan ladda olika bilmodeller, där en billigare elbilsladdare kanske enbart har kapaciteten att ladda en bilmodell.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert!  

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.